UPOZNAJTE NOVI MODULARNI SUSTAV CYBEX G LINE

Modularni sustav Cybex G Line sadrži nekoliko ključnih proizvoda: Cloud G i-Size autosjedalicu, Sirona G i-Size autosjedalicu te baznu stanicu G.

Cloud G i-Size autosjedalica pruža visoku razinu sigurnosti i udobnosti za bebe. Opremljena je visokokvalitetnim materijalima i pruža izuzetnu udobnost i sigurnost za bebu. Ima bočnu zaštitu od udara, pažljivo dizajniranu kako bi pružila optimalnu zaštitu u slučaju bočnog sudara.

Sirona G i-Size je višenamjenska autosjedalica koja omogućuje vožnju u suprotnom smjeru do 105 cm visine. Osim što omogućuje suprotno smještanje u vožnji ( što se preporučuje zbog veće sigurnosti ), Sirona G i-Size ima rotirajuću bazu koja olakšava postavljanje i izvlačenje djeteta iz autosjedalice. Također, ima funkciju nagiba koja omogućuje prilagodbu položaja djeteta za veću udobnost.

Baza G je temeljni dio koji omogućuje jednostavnu instalaciju i korištenje autosjedalica. Kompatibila je s ova oba modela autosjedalice. Baza je osmišljena kako bi olakšala montažu autosjedalice u automobilu i pružila stabilnu, sigurnu instalaciju. Ima indikatore koji pomažu provjeriti je li autosjedalica pravilno postavljena.

Ove komponente zajedno čine integriranu i praktičnu opciju za roditelje koji traže visoku razinu sigurnosti, udobnosti i praktičnosti u autosjedalicama za svoju djecu.

Autosjedalice Cybex Cloud G i-Size i Sirona G i-Size, te bazu G možete kupiti na www.pcelica-babyoprema.hr.

Vaša Pčelica!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp