AUTOSJEDALICA JOIE FORTIFI R129 – SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

Joie KINDERAUTOSITZ Fortifi R129 Shale jetzt nur online ➤ XXXLutz.de

Autosjedalica Joie Fortifi R129 je odabir koji označava revoluciju u svijetu dječje sigurnosti u automobilu. Sa svojom naprednom tehnologijom i pažljivo dizajniranim značajkama, ova autosjedalica pruža savršenu udobnost vašem mališanu tijekom putovanja.

Autosjedalica Fortifi R129 je dizajnirana u skladu s i-Size standardom R129/03, koji osigurava najviši stupanj sigurnosti i udobnosti za djecu od 76 cm do 145 cm visine (15 mjeseci do cca. 12 godina). Ovaj standard postavlja stroge smjernice za bočni udar, jasno pokazujući predanost brenda Joie prema dječjoj sigurnosti.

Integrirani Isofix sustav olakšava pravilno postavljanje autosjedalice u vozilo. Ova tehnologija povećava stabilnost i smanjuje rizik od pogrešne instalacije, pružajući dodatnu sigurnost.

Kako bi vaše dijete sigurno putovalo u svakoj fazi odrastanja, od 76-105 cm visine – max. 22 kg, dijete je vezano integriranim sigurnosnim pojasom u 5 točaka, a od 100-145 cm visine – max. 36 kg veže se samo pojasom vozila.

C:\Users\Ivo\Downloads\131257 (1).png

Mogućnost podešavanja naslona za glavu u 9 koraka i AutoAdjust proširenje bočnih krila omogućuje prilagodbu sjedala djetetu koje raste, osiguravajući maksimalnu udobnost. Bez obzira na to koliko vaš mališan raste, autosjedalica Joie Fortifi R129 će ga pratiti pružajući udobnost i podršku. Pojasevi imaju mekane, udobne jastučiće, a Harness Hideaway omogućuje pohranjivanje unutarnjih pojaseva u 5 točaka kada se više ne koriste.

Paneli Guard Surround SafetyTM pružaju dodatnu zaštitiu, s mogućnošću pojedinačnog aktiviranja i spremanja kako bi se stvorio dodatni prostor u vozilu. Zastita od bočnog sudara pruža dodatnu zaštitu za glavu, tijelo i bokove.

Ugrađeni ventilacijski sustav poboljšava protok zraka unutar sjedala, osiguravajući da dijete bude ugodno i dobro provjetreno tijekom vožnje, posebno tijekom duljih putovanja.

Autosjedalica je obložena luksuznim, mekanim tkaninama koje pružaju dodatnu udobnost i stvaraju ugodan okoliš za dijete tijekom vožnje. Sav nered koji nastane tijekom vožnje lako ćete ukloniti budući da su navlake uklonjive i perive u perilici.

C:\Users\Ivo\Downloads\joie-fortifi-r129-fotelik-samochodowy-9-36-kg.png

Budući da ova autosjedalica donosi kombinaciju inovativnosti, sigurnosti i udobnosti u jedinstvenom paketu ujedno predstavlja i svjesni izbor roditelja koji stavljaju sigurnost svojih mališana na prvo mjesto.

Autosjedalicu Joie Fortifi R129 možete kupiti u našem webshopu na www.pcelica-babyoprema.hr

Vaša Pčelica!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp