AUTOSJEDALICA NUNA PIPA URBN

Brand vrhunske opreme za bebe Nuna lansirao je autosjedalicu Pipa Urbn, prvu autosjedalicu za bebe bez baze s integriranim ISOFIX konektorima. Instalira se u taksije i automobile u roku od samo nekoliko sekundi.

Ukoliko ISOFIX sustav nije dostupan u vozilu, autosjedalica se može ugraditi pomoću sigurnosnog pojasa s uporištem u 3 točke.

Autosjedalica Pipa Urbn je savršeno rješenje za one obitelji koje puno putuju i koriste više vozila budući da im omogućuje veću slobodu kretanja i putovanja.

Pipa Urbn je autosjedalica okrenuta unatrag, pogodna za novorođenčad i bebe do 13 kg, a također je kompatibilna sa svim Nuna dječjim kolicima.

Zahvaljujući težini od samo 3,3 kg laka je za prenošenje. Praktična i elegantna ručka za nošenje od luksuzne kože nudi sigurno držanje.

Nunin Dream drape™ magnetna zavjesa glatko se spušta s nadstrešnice autosjedalice i tiho se pričvršćuje pomoću magneta, tako da vaš mališan može neometano spavati u pokretu, a krović sa UV zaštitom 50+ štiti ga od jakog sunca.

Autosjedalica je izrađena od ekološki prihvatljivih tkanina. Merino vuna i Tencel liocel vlakna osiguravaju dobro upijanje vlage, prvoklasnu mekoću, prozračnost i prikladnost za svako godišnje doba.

Naslon za glavu uključuje patentiranu Tailor tech™ memorijsku pjenu za udobno prilagođeno pristajanje, dok lagana, elastična Aeroflex™ pjena minimalizira silu koja se prenosi na bebu upijanjem i raspršivanjem energije.

Od tkanina do pjene, svi materijali korišteni na Pipa Urbn, otporni su na vatru i ne sadrže dodatne štetne kemikalije, te su zbog toga puno sigurniji za vaše dijete.

Pipa Urbn ima pojas u tri točke s udobnim navlakam na ramenima i donjom kopču, koji se zateže jednim laganim povlačenjem.

Zaštita od bočnog sudara pokriva glavu, tijelo i bokove vašeg mališana u slučaju sudara.

Autosjedalica Pipa Urbn zadovoljava najnoviji standard ECE-R129/03.

Ovu jedinstvenu autosjedalicu možete kupiti u našem web shopu na www.pcelica-babyoprema.hr

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp