AUTOSJEDALICA LIONELO HUGO I-SIZE 15-36 KG (100-150 CM)

Lionelo Hugo i-Size 15-36 kg (100-150 cm) je autosjedalica koja raste s vašim djetetom – dizajnirana je za skupinu visine 100-150 cm, odnosno od otprilike 4 do 12 godina.
Hugo i-Size karakterizira univerzalna metoda postavljanja – možete koristiti i ISOFIX sustav i same sigurnosne pojaseve.
Za dodatno povećanje sigurnosti, sjedalo ima naprednu bočnu zaštitu i ojačani naslon za glavu s memorijskom pjenom.
Podešavanje naslona za glavu u 8 položaja i široko sjedalo čine sjedalo prilagodljivim promjenjivim potrebama malog putnika.

• ZNAČAJKE:
• Raste s vašim djetetom ( 100-150 cm )
• U skladu s i-Size standardom
• Ojačana bočna zaštita
• FWF (prema naprijed) položaj ugradnje
• Univerzalni sustav pričvršćivanja – ISOFIX i sigurnosni pojasevi ili samo sigurnosni pojasevi
• Uklonjiva periva presvlaka

• NAJVIŠI SIGURNOSNI STANDARD
Naslon za glavu autosjedalice izrađen je od PP plastike i memorijske pjene , koja ima svojstva apsorbiranja preopterećenja kako bi zaštitila bebinu glavu i područje vrata.
Plastične vodilice ne samo da vam pomažu pravilno pričvrstiti dijete, već i drže pojas na mjestu.

• JEDNOSTANA I INTUITIVNA INSTALACIJA
Učinkovitost autosjedalice određena je prvenstveno pravilnom montažom. Stoga, kako bi zadovoljio potrebe roditelja, Hugo i-Size nije samo kompatibilan s ISOFIX sustavom , već se također može ugraditi
sa sigurnosnim pojasevima u 3 točke . To omogućuje sjedalu da odgovara bilo kojoj vrsti automobila.
Prepoznatljive zelene vodilice pokazuju roditelju kako pravilno vezati mališana sigurnosnim pojasom, dok ISOFIX sustav ima posebne oznake koje promjenom boje informiraju o pravilnom vezivanju autosjedalice.

• UDOBNOST ČAK I TIJEKOM NAJDUŽIH PUTOVANJA
Radi udobnosti vašeg djeteta, cijelo sjedalo – sjedalo, stranice i naslon za glavu – presvučeno je EPE pjenom koja povećava udobnost tijekom putovanja.
Osim toga, na sjedalu je korišten mrežasti materijal koji jamči dobru cirkulaciju zraka.
Imajući na umu promjenjive potrebe malog djeteta koje raste, Hugo i-Size ima široko, udobno sjedalo koje ne samo da pruža ergonomiju, već je ključno za udobnost starije djece, plus udobni nasloni za ruke koji drže pojas u pravom položaju.

• RASTE S VAŠIM DJETETOM
Sjedalo je dizajnirano za postavljanje okrenuto prema naprijed (FWF). Namijenjen je skupini rasta 100-150 cm.
U rasponu rasta od 100-150 cm, Hugo i-Size se može postaviti pomoću ISOFIX sustava i sigurnosnih pojaseva s 3 zupca ili isključivo na pojaseve. S druge strane, u rasponu od 135-150 cm
možete koristiti osnovnu opciju. Podešavanje naslona za glavu u 8 položaja, koje omogućuje rukovanjejednom rukom, olakšava vam prilagodbu položaja sjedala prema potrebama vašeg djeteta koje raste.

• SVOJSTVA:

Težina proizvoda: 5,18 kg

Sva prava zadržana: kopiranje našeg teksta nije dopušteno bez naše prethodne dozvole.

*Slike proizvoda su preuzete od proizvođača ili dobavljača i samo su ilustrativne prirode, te ne moraju nužno i u svim detaljima odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda.

Rok isporuke: 4-6 tjedana