JOIE AUTOSJEDALICA STAGES

Joie Stages je autosjedalica okrenuta prema naprijed ili prema natrag, dizajnirana za djecu od rođenja do 25 kg – ovaj raspon težine znači da se sjedalica može koristiti do 7 godina starosti, a sjedalica je prikladna za do tri godine skupine.

Joie Stages je autosjedalica okrenuta prema naprijed ili prema natrag, dizajnirana za djecu od rođenja do 25 kg – ovaj raspon težine znači da se sjedalica može koristiti do 7 godina starosti, a sjedalica je prikladna za do tri godine skupine.

Njegova je struktura dizajnirana da najbolje zaštiti vaše dijete – ojačavanjem bočnih stijenki ili osiguravanjem postavljanja sjedalice u ležeći položaj, što osigurava sigurnost beba. Redukcija se prilagođava djetetu, osiguravajući udobnost i optimalnu zaštitu.

Prednja montaža moguća za skupinu težine 9-25 kg.

3u1

Joie Stages prilagođen je trima dobnim skupinama, što ga čini 3u1 sjedalicom. Zahvaljujući redukcijskom umetku koji se savršeno prilagođava djetetu, sjedalica će biti udobna i sigurna za bebe. Dizajn Stages omogućuje montažu sjedalice okrenute prema natrag do 18 kg (cca. 4 godine starosti), a sjedalice okrenute prema naprijed od 9 do 25 kg (cca. 7 godina starosti). Joie Stages raste s djetetom!

 Three Joie stages car seats in black with three children in them of increasing age.

Ojačana struktura bočnih stijenki

Bočne stijenke su ojačane kako bi bolje zaštitile djetetov vrat i glavu tijekom vožnje te izravno utječu na idealno opterećenje sjedalice za bolju stabilnost. Stages također ima ojačanu čeličnu školjku, čija je zadaća pružiti zaštitu na najvišoj razini. Side Impact Security ojačanja pružaju dodatnu zaštitu za glavu, tijelo i bokove djeteta.

Podesivi naslon za glavu i trake

Podešavanje visine naslona za glavu u 5 točaka integrirano je sa sigurnosnim pojasevima u 5 točaka, što podržava sustav “Rastimo zajedno”. Navlake za remen su mekane i pružaju udobnost djetetu, štiteći njegovo nježno tijelo od zapinjanja u neudobne pojaseve i ogrebotina. Dodatno, Stages ima spremište za sigurnosni pojas, stvarajući tako praktično rješenje.

Prozračni materijali

Stage je izrađen od kvalitetnih materijala koji osiguravaju pravilan protok zraka. Njegovu pravilnu cirkulaciju također osigurava ventilacijski sustav ugrađen u bočnu stranu sjedala. Sve to kako bi vaš mališan mogao uživati ​​u putovanju uz visoku udobnost.

Praktičan džep

Džep u bočnom dijelu je praktičan dodatak, zahvaljujući kojem dobivamo dodatni prostor za odlaganje boce, grickalica ili drugih stvari koje će putovanje učiniti ugodnijim.

Sastavljanje bez muke

Samo ispravno postavljena autosjedalica može biti učinkovita – uz Stages ne morate brinuti o tome! Na jednostavno postavljanje sjedalice utječu ugrađene bravice sigurnosnih pojaseva i čitljive naljepnice s uputama. Zahvaljujući tome, sastavljanje je vrlo jednostavno i bez muke!

Karakteristike

Više informacija
Dob djeteta 0 mj+
Boja Crna
Grupa autosjedalice Grupa 0+, 1, 2 (0 – 25 kg)
Montiranje u autu Pojas
Smjer sjedala Prema naprijed/nazad
Dimenzije D 54.5 x Š 58 x V 76 cm