AUTOSJEDALICA CYBEX PALLAS G I-SIZE 1/2/3 (9-36 KG)

https://www.pcelica-babyoprema.hr/wp-content/uploads/2022/05/30683-12_detska-autosedacka-cybex-pallas-g-i-size-deep-black-600x450.jpeg
Autosjedalica, koja raste s vašim djetetom, pruža više od 10 godina udobnosti i optimalne zaštite, a namijenjena je za dijete od približno 15 mjeseci do 12 godina.

Autosjedalica, koja raste s vašim djetetom, pruža više od 10 godina udobnosti i optimalne zaštite, a namijenjena je za dijete od približno 15 mjeseci do 12 godina.

Pallas G i-Size je sljedeća generacija nagrađivane serije koja predstavlja godine uspješnih inovacija. Temeljeno na velikom iskustvu sa tehnologijom zaštite od udara, poboljšana je još većom sigurnosti i jednostavnosti upotrebe te smanjuje rizik od ozljeda vrata za 40%.

Integrirani i podesivi štitnik, štiti vaše dijete brzo i pouzdano. Štitnik je podesiv i tako pruža izvrsnu udobnost vašem djetetu. Apsorbira udarce i smanjuje rizik od ozljeda u slučaju sudara. Od 4 godine ili težine od 21 kg, autosjedalica se koristi bez štitnika, a tada se osigurava sigurnosnim pojasom vozila.

 

Cybex Pallas G i-Size child seat from 15 month

 

Nagib sjedala može se podesiti jednom rukom, kako bi se djeci omogućio udoban odmor na cesti.

Patentirani i fleksibilni oslonac za glavu omogućuje postavljanje u tri udobna položaja.

U bočne strane oslonca za glavu, ugrađena je i linearna bočna zaštita (L.S.P. plus sustav), koja osigurava dodatnu optimalnu sigurnost djeteta u slučaju bočnog sudara.

Oduševit će Vas i udobna, prozračna navlaka koja se može prati u perilici rublja.

Sustav ventilacije omogućuje cirkulaciju zraka kroz sjedalo i osigurava ugodnu temperaturu sjedala čak i u vrućim ljetnim danima.

Autosjedalica se postavlja uz pomoć Isofix konektora i Top Thetera. Isofix vam omogućuje ispravno namještanje autosjedalice, dok Top Theter povećava stabilnost i sigurnost autosjedalice.

Cybex, Pallas G i-Size Car Seat – Bygge Bo

 

Značajke:

  • Dimenzije: 40,5 x 59,5 x 59cm
  • Težina: 8,90 kg
  • Prikladno za uzrast od 15 mjeseci do 12 godina
  • U skladu s najnovijim UN standardom R129/03