AUTOSJEDALICA MAXI COSI PEARL 360

0-18 kg | 40-105 cm | 0-4 god.

suprotan smjer vožnje 0-18 kg

smjer vožnje 9-18 kg

Savršeno udobna i sigurna rotirajuća autosjedalica koja je napravljena za dugotrajnu uporabu Kao dio Family 360, Pearl 360 može se koristiti od rođenja do 4 godine starosti. Savršeno udobna i sigurna rotirajuća autosjedalica koja je napravljena za dugotrajnu uporabu. Zahvaljujući rotacijskoj ručici za 360 na podnožju, Pearl 360 se može glatko i lako okretati u bilo kojem položaju naslonjanja.

Savršeno udobna i sigurna rotirajuća autosjedalica koja je napravljena za dugotrajnu uporabu

Kao dio Family 360, Pearl 360 može se koristiti od rođenja do 4 godine starosti. Savršeno udobna i sigurna rotirajuća autosjedalica koja je napravljena za dugotrajnu uporabu. Zahvaljujući rotacijskoj ručici za 360 na podnožju, Pearl 360 se može glatko i lako okretati u bilo kojem položaju naslonjanja.

Super jednostavno za vas, super ugodno za vašu bebu. Udoban uložak od rođenja drži novorođenče čvrsto, a kad vaše dijete više nije tako malo, Pearl 360 omogućuje prostor za rast uz izuzetno prostrano sjedalo.

INSTALACIJA

Maxi-Cosi Pearl 360 može se koristiti kao rotacijska dječja autosjedalica u kombinaciji s bazom FamilyFix 360 (prodaje se zasebno).Naša baza FamilyFix 360 opremljena je ISOFIX priključcima i potpornom nogom kako bi osigurala najsigurniji, najlakši i najbrži način ugradnje vaše autosjedalice.

Baza FamilyFix 360 ima pametni ugrađeni rotacijski sustav koji omogućuje da se autosjedalica Maxi-Cosi Pearl 360 lako okreće samo jednom rukom. Zakretanje je moguće u bilo kojem položaju naslona, jer ovo sjedalo ima višestruki položaj naslona za spavanje za ugodna putovanja. Na ovaj način, smjestiti dijete u autosjedalicu nikada nije bilo lakše! Pearl 360 može se koristiti u položaju prema natrag ili prema naprijed. Slijedite korake u našem priručniku kako bi se pravilno instalirali u vaš automobil.

SIGURNOST

Za nas je sigurnost vašeg djeteta glavni prioritet tvrtke Maxi-Cosi. Maxi-Cosi Pearl 360 odobren je prema najnovijim europskim sigurnosnim standardima i-Size (R129 / 03) za poboljšane sigurnosne performanse kao dio ove usklađenosti.

Jednostavno možete prilagoditi sigurnosni pojas i visinu naslona za glavu Pearl 360 kako biste najbolje odgovarali vašem djetetu. Dizajnirana s ClimaFlow tkaninama i ekstra-zaštitnom G-CELL tehnologijom bočnog udara, ova jedinstvena Family 360 pruža godine udobnosti i raste s vašom obitelji!

Karakteristike

Više informacija
Dob djeteta 0-4 god
Boja Siva, Graphite
Grupa autosjedalice Grupa 0+, 1 (0-18 kg)
Montiranje u autu Isofix
Smjer sjedala Prema naprijed/nazad
Dimenzije D 67.4 x V 42.8 x Š 43 cm
Težina paketa 10 kg