AUTOSJEDALICA CYBEX ATON S2 I-SIZE

0-13 kg | 45-87 cm

suprotan smjer vožnje 0-13 kg

-

Autosjedalica Cybex Aton S2 i-Size prikladna je za korištenje od rođenja djeteta do 13 kg (87 cm).

Autosjedalica Cybex Aton S2 i-Size prikladna je za korištenje od rođenja djeteta do 13 kg (87 cm).

Sve što vašem djetetu treba od prvog putovanja kući. S elegantnim dizajnom i provjerenim sigurnosnim elementima, Aton S2 i-Size autosjedalica za novorođenčad nudi pouzdanu zaštitu i elegantnu udobnost od samog početka. Odobren prema posljednjem sigurnosnom standardu UNECE R129/03, Aton S2 i-Size ima integriranu i proširivu linearnu zaštitu od bočnog udara (L.S.P.) za maksimalnu sigurnost u slučaju bočnog sudara. Zahvaljujući podesivom naslonu za glavu u 11 položaja, sjedalo može pratiti razvoj vašeg djeteta do 24 mjeseca. Osim toga, integrirana i sklopiva XXL nadstrešnica za zaštitu od sunca pruža hlad u automobilu i štiti vašu bebu od sunca i vjetra kada je iznesete van.

  • Posljednji sigurnosni standard R129/03
  • Integrirana linearna zaštita od bočnog udara (L.S.P.)
  • Podesivi naslon za glavu u 11 položaja

1. Provjerena sigurnost za prva putovanja

Autosjedalica Aton S2 i-Size i Baza su razvijeni i odobreni prema najnovijim sigurnosnim standardima R129/03, uključujući i-Size kompatibilnost i poboljšano testiranje bočnog sudara.

Cybex Aton S2 i-Size Babyschale + Isofix Base One - Soho Grey in Hessen - Fulda | Kindersitz gebraucht kaufen | eBay Kleinanzeigen

2. Smanjuje udarne sile u slučaju bočnog sudara

Linearni sustav zaštite od bočnog sudara, koji se može sklopiti na strani vrata, prenosi do 25% sila bočnog sudara u školjku koja apsorbira energiju , čime se osigurava maksimalna sigurnost na cesti.

 

Car seat Cybex Aton S2 i-Size River Blue Baby Shop

4. Raste s Vašom bebom

Zbog naslona za glavu podesivog u 11 položaja, autosjedalica za dojenčad raste s Vašim djetetom do dobi od 24 mjeseca. Glava, vrat i ramena ostaju ergonomski podržani u svakoj fazi, dok se pojas automatski prilagođava svakoj fazi rasta.

5. Štiti Vaše dijete od sunca i vjetra

Integrirani, sklopivi XXL pokrov za zaštitu od sunca pouzdano štiti od sunčevih zraka i opremljen je UPF50+ tkaninom za zaštitu osjetljive kože bebe. Izvan automobila, nadstrešnica također štiti od vjetra.

6. Jednostavno i lako rukovanje

S težinom od samo 4,2 kg, Aton S2 i-Size je jednostavan za nošenje i postavljanje u automobilu i na kolicima. To smanjuje opterećenje na leđima i omogućuje Vam da bez napora nosite bebu čak i u drugoj godini.

Car seat Cybex Aton S2 i-Size Autumn Gold Baby Shop

Dužina: 66 cm

Širina: 44 cm

Visina: 39 cm

Rok isporuke: Na upit