AUTOSJEDALICA CYBEX ATON 5 0+ (0-13 KG)

https://www.pcelica-babyoprema.hr/wp-content/uploads/2022/05/aton-5-granite-black-black-cybex-avtosedez-skupina-0-1.jpeg

0-13 kg | 45-87 cm

suprotan smjer vožnje 0-13 kg

Autosjedalica grupe 0+ za djecu od rođenja do 13 kg, ili približno 18 mjeseci života.

Autosjedalica grupe 0+ za djecu od rođenja do 13 kg, ili približno 18 mjeseci života.

Siguran i udoban suputnik

Jedinstvene sigurnosne karakteristike, kao što su u 8 položaja po visini prilagodljiv naslon za glavu s integriranim vodilicama pojasa, koji poboljšava odličnu sigurnost u nesrećama, uz školjku sjedala koja apsorbira silu udara te u kombinaciji s, u crash testovima dokazanim L.S.P. sistemom, a opet uz udobne značajke kao što su XXL krović.

Sve to nadograđuje ovu sjedalicu u savršenu autosjedalicu za nedonoščad i vrlo malu novorođenčad.

Nova funkcija omogućava odličan idealan kut sjedenja te osigurava maloj djeci da leže, sa odlično poravnatom glavom, vratom i prsima. Rizik od gušenja padanjem glave prema naprijed time je značajno umanjen. Autosjedalica se može koristiti vezanjem remenom sa ili bez bazama za jednostavniju instalaciju.

Cybex Aton 5

L.S.P. sustav

Linearna bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav) u kombinaciji s okvirom sjedala apsorbira silu udarca u slučaju bočnog udara. Prvi udar prilikom nesreće raspoređuje se preko sustava linearne bočne zaštite (L.S.P. sustav) i njegovog štitinika koji se može proširiti te ga fleksibilna struktura materijala sjedala apsorbira. Fleksibilni materijal i struktura dječje autosjedalice apsorbiraju silu udarca te je preusmjeravaju dalje od djeteta.

Uklonjivi umetak sjedala

Jedan od najvećih izazova za inženjere za sigurnost je pronalaženje najboljeg mogućeg načina za prenošenje nedonoščadi i novorođenčadi, čiji vratni mišići i refleksi još nisu dovoljno razvijeni. Nažalost, to može dovesti do padanja glave djeteta prema naprijed dok spava, te uzrokovati probleme s disanjem. U suradnji s njemačkim medicinskim stručnjacima i primaljama, i uzimajući u obzir rezultate različitih testova, nastala je nova funkcija koja omogućuje najravniji mogući položaj između glave, vrata i prsa. Rizik od teškoća s disanjem je smanjen. Podešavanjem naslona za glavu automatski se mijenja kut sjedenja, a ova se autosjedalica prilagođava razvoju djeteta. S ovim integriranim automatskim podešavanjem, ova autosjedalica i većoj djeci pruža više prostora i udobnosti.

Naslon za glavu podesiv po visini (8 položaja)

Naslon za glavu u 8 položaja s integriranim vodilicama za sigurnosni pojas još je jedan aspekt optimalne bočne zaštite dječje autosjedalice u slučaju udara Visina pojasa prilagođava se automatski, ovisno o visini naslona za glavu, čime komplicirano vezivanje i odvezivanje remenja postaje stvar prošlosti. Y-sustav vezivanja dokazano je učinkovito i udobno sigurnosno rješenje, posebice za vrlo male bebe. Mekani jastuk sjedala pričvršćen na naslon za glavu može se također koristiti za regulaciju visine bebine zdjelice.

Integrirani XXL sklopivi krović za zaštitu od sunca

Prilagodljiv u 4 koraka, s faktorom zaštite od sunca UV50+.

Školjka sjedala koja apsorbira energiju

S bočnom zaštitom od udara.

CYBEX sustav za putovanja

CYBEX dječje autosjedalice jednostavno se mogu pretvoriti u sustav za putovanja postavljanjem na CYBEX kolica ili kolica drugih proizvođača. Pomoću jednostavnog adaptera, sve CYBEX dječje autosjedalice mogu se jednostavno pretvoriti u praktični sustav za putovanja postavljanjem na CYBEX Callisto, Onyx ili Topaz kolica. Autosjedalice su kompatibilne i s kolicima drugih marki, kao što su Bugaboo, Baby Jogger i Mamas & Papas itd. S obzirom na to da su CYBEX autosjedalice lagane strukture, fleksibilne i štede prostor, idealne su za roditelje koji su stalno u pokretu, te pružaju novu dimenziju mobilnosti.

Kompatibilna baza:

Aton Base 2-fix, Aton Base 2

Dimenzija i težina:

  • DUŽINA: 64 cm
  • ŠIRINA: 43 cm
  • VISINA: 39 cm
  • TEŽINA: 4.8 kg